Ademwerk

De kracht van Ademwerk

Door de hectiek van alle dag of door bepaalde gebeurtenissen in ons leven kunnen we spanningen ongemerkt in ons lichaam vast zetten.

Doordat we op deze manier spanningen in ons lichaam vast zetten gaan we ongemerkt anders ademen. Zo leren we onszelf onbewust een onnatuurlijke adempatroon aan.

Zolang we in de ‘overlevingsstrategie’ van ons onnatuurlijke adempatroon verkeren is dit adempatroon dienend. Het is niet meer dienend als het onnatuurlijke adempatroon je (onbewust) juist meer spanning brengt.

Om vanuit ontspanning te leven is een goede en volledige ademhaling van belang.

De verbonden ademhaling, waarin de in- en uitademing met elkaar verbonden zijn is een krachtige en prachtige manier om de vastgezette spanning en emoties weer in beweging te brengen en te laten smelten. Op deze wijze vinden spanningen zijn uitweg en ontstaat er in jou weer meer ruimte en ontspanning.

Het aanbod bij Mannazmens

Naast de verbonden ademhaling biedt Mannazmens ook andere heilzame adem-methoden.

Tijdens een individueel consult bekijk ik vanuit mijn achtergrond als Ademcoach hoe jouw adempatroon op dit moment is. We bespreken ook welke adem-methode jou op dit moment het beste dient om tot ontspanning te komen.

Tarieven individuele sessie:
75 voor 1 sessie van + 75 min.
210 voor 3 sessies binnen 6 weken.

Je bent welkom voor een individueel consult Ademwerk en/of bij de maandelijkse Ademcirkel.