Hieronder kan je de beschrijving lezen van de Rituelen die we aanbieden bij 
ademwerk-en-rituelen Zij keren (ongeveer) jaarlijks terug in ons aanbod.

De Rituelen worden begeleid met gesproken woord, drum en klanken. Het ritme van de Drum en de klanken brengen een synchroniteit in je hersenhelften te weeg waardoor je op een lichte manier in andere bewustzijnstaten terecht kan komen.

Het gesproken woord begeleidt je door het Ritueel heen. Je hoeft zodoende geen ervaring te hebben om deel te kunnen nemen aan deze krachtige Rituelen.


Wijze raad van je krachtdier

Binnen het sjamanisme kennen we drie werelden gerepresenteerd de Ygdrassil (de wereldboom). De stam van de boom is onze wereld, de middenwereld, De takken van de boom staan voor de bovenwereld, ieder blaadje herbergt een andere wereld, haar wortels leiden naar de benedenwereld waar, onder andere, de krachtdieren wonen.

Tijdens dit ritueel maken we een reis naar de benedenwereld om een krachtdier te ontmoeten.
De krachtdieren hebben zo hun eigen wijsheid en kijk, een andere dan wij mensen, ze kunnen je ondersteunen met hun raad bij jouw persoonlijke vraag.

Ritueel met adelaar, soullos

We maken een reis naar de bovenwereld om een zielendeel op te halen of inzicht te vragen bij een oude wijze (die keuze is voor jezelf).

Binnen het sjamanisme kennen we de term ‘soul-loss’. Soul-loss betekent het verliezen van een deel of delen van de ziel. Hierdoor ben je niet meer geheel aanwezig in je lichaam en verlies je het contact met Je oorspronkelijke zelf. Je kan dan meer beïnvloedbaar worden voor allerlei energieën van buitenaf, je voelt je niet (meer) in je eigen kracht staan of je voelt je vervreemd van jezelf.

Lees hier uitgebreider over Soul-loss:
https://mannazmens.nl/healing-soulretrieval

Oostenwind ritueel, een nieuw verhaal.

Het is voluit lente waarin de zaden die tot ontwikkeling zijn gekomen in het donkere Noorden en hun conceptie hebben gehad aan het begin van de lente nu boven aarde gaan groeien om zich te manifesteren.

Wat wil zich aan jou laten zien om te doen groeien en manifesteren als nieuw verhaal in jouw leven en hoe ontwikkeld zich dat in jouw persoonlijke levenswiel.

Met een ritueel in beweging rond het levenswiel en met spirits en krachtdieren zullen we dit ervaren?