de verbonden ademhaling brengt vastgezette spanning en emoties weer in beweging

Ongemerkt zetten we spanningen en emoties vast in ons lichaam, door de hectiek van alle dag maar ook door bepaalde gebeurtenissen en ervaringen in ons leven, kleiner en dieper trauma. De verbonden ademhaling, waarin de in- en uitademing weer met elkaar verbonden worden is een krachtige en prachtige manier om deze vastgezette spanning en emoties te laten smelten en weer in beweging te brengen. Op deze wijze vindt het zijn uitweg en ontstaat er in jouw weer meer ruimte en ontspanning.

Een eigen ervaring die ik er over schreef:

De verbonden ademhaling, het is me magisch mooi. Onlangs kreeg ik een persoonlijke training van Mirjam Papenburg van Ademvuur zodat ik deze ademsessies ook zelf kan geven.
Het is me magisch mooi omdat je eigen ademhaling op deze wijze zo helend is. Dat je ademhaling zo wijs is, weet waar ze zijn moet. Je wordt je adem, je adem wordt jou. Je bent één.
De verbonden ademhaling raakt je celgeheugen waarin herinneringen en emoties zijn opgeslagen, die je vaak allang vergeten bent maar je wel belemmeren in je zijn. Deze komen los en smelten of stromen weg met tranen. En soms word je mee genomen op reis, gewoon met je eigen ademhaling, hoe gaaf is dat.


De individuele sessies worden begeleid met sjamanistisch energetisch werk.

Voor meer info
https://mannazmens.nl/contact/

Voor tarieven
https://mannazmens.nl/tarieven/