Loopt je leven op bepaalde vlakken niet lekker en heb je behoefte om hier op verschillende manieren en lagen naar te kijken? Dan kan coaching op sjamanistische wijze iets voor je zijn.

Met sjamanistische coaching gaan we samen op onderzoek uit om de knopen in je leven ontwarren. Hierdoor kan je je balans en ontspanning hervinden waarmee je weer dichter vanuit jezelf kan leven.

Met sjamanistische coaching kijken we via een gesprek en energetische afstemming wat nu passend voor jou is om te doen.  Dit kunnen meerdere gesprekken zijn  aangevuld met healing, ritueel en/of ademwerk.

Healing ontvang je om je (innerlijke) balans te herstellen. Soms kan het bijvoorbeeld nodig zijn om eigen energie terug te halen of juist ‘niet eigen’ energie weg te halen. Bij ritueel werk kan je denken aan het werken met het levenswiel, het maken van een krachtvoorwerp, op rituele wijze afscheid nemen van oude patronen en/of een zuiverend ritueel voor de voorouders wanneer je een patroon met je meedraagt dat ‘in de familie’ zit.

Spreekt sjamanistische coaching je aan?
Heb je nog vragen of wil je direct een afspraak maken?
Neem dan gerust contact met me op: 
Contact gegevens