levenswiel, DvK

Sjamanistisch werk is een mooie manier om bewust aanwezig te zijn in en met je omgeving, om je helderheden en gevoelsleven te verruimen en om, indien nodig, balans op verschillende lagen te herstellen . Sjamanistische methoden verbinden zich met heilzame bronnen van wijsheid en inspiratie.

Met de basis cursus krijg je verschillende methoden en principes aangereikt om de balans in jezelf en je omgeving te verkennen en eventueel te herstellen en om een sjamanistische levenswijze toe te passen in je dagelijks leven.

Ik heb het als een hele prettige ‘reis’ met elkaar ervaren met een mooie mix van praktische opdrachten en ‘beleven’ en achtergrond informatie (…) Ook het zoom alternatief was prima geregeld en ben ik echt tevreden over. Hoe anders het ook is om live bij elkaar te zijn als groep. (…)Het heeft mij weer wat mooie nieuwe gezichtspunten gebracht en zeker ook een klik met het NWE sjamanisme bezorgd. Nogmaals hartelijk dank beiden voor jullie mooie begeleiding. (Marjolein, deelneemster basiscursus)

De verdiepingscursus en de losse thema-bijeenkomsten geven de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op je sjamanistisch pad.

De cursus wordt gegeven o.l.v. Manon Versteeg en met assistentie van Mirjam Papenburg. Manon en Mirjam werken al een aantal jaren samen en zijn helder op elkaar en de groep afgestemd. Beiden hebben zij opleiding gevolgd en ervaring in het Siberisch en Noord-West Europees sjamanisme (Seidr). Tijdens deze cursus wordt voornamelijk vanuit deze sjamanistische stromingen gewerkt waarbij de nadruk ligt op het Noord-west Europees sjamanisme (Seidr).

Werken met het levenswiel: windrichtingen, elementen, vraagstukken uitwerken, balans hervinden.
Reizen langs de levensboom: benedenwereld, middenwereld, bovenwereld, trance-reizen, krachtdier en spirithelpers.
Verbinden met ziel:  energetisch reinigen, zielendeel ophalen, klank, prayer werk, ratel maken.

Ik vond de cursus een mooie, liefdevolle kennismaking met Sjamanisme. Heel fijn om naast luisteren ook zelf te ontdekken. Het past voor mij goed binnen een ‘holistische’ benadering. De mythologie vind ik magisch. (…) (Ellis, deelneemster basiscursus)

Inhoud verdiepings cursus:
Werken met Krachtvoorwerpen, verdieping methoden trance-staten, verbinding met natuurwezens, werken met voorouders, verdieping ziel en soulretrieval.

De online kennismaking is uitgesteld vanwege de Covid maatregelen.
T
Bijdragen € 10. Als je daarna besluit deel te nemen aan de basiscursus ontvang je € 10 korting op het cursusbedrag.

Na aanmelding en betaling krijg je de link voor de avond met een eenvoudige instructie gemaild. Meld je aan via: info@mannazmens.nl

Data 2021 Basiscursus, indien mogelijk:
 21 mrt, 18 april ,16 mei
Drie hele lesdagen van 10.30 tot 17.00 uur.
Bijdrage: 255

Data 2021 Verdiepingscursus:


Twee hele lesdagen van 10.30 tot 17.00 uur.
Bijdrage: 170 

Locatie voor basis en verdieping:
Arnhem, Under the tree  
Aanmelding: info@mannazmens.nl