Sjamanendrum uit Nepal

Verlang je ernaar om diepgaander in verbinding te zijn met je natuurlijke ritme, naar meer balans en rust?

Kom dan naar deze mooie, magische workshop waarbij we via het lichaam en gewaarzijn luisteren naar de aanwijzingen van onze adem en spirit.

Wist je al dat Rituelen een krachtig medicijn zijn? Ze helpen om onze aandacht los te maken van ons letterlijk denkende limbische brein. Hiermee verplaatsen we het denken naar de hogere, neutrale netwerken. Zo beïnvloeden rituelen ingesleten patronen in onze hersenen en kunnen we tot nieuwe inzichten komen

Als we in stilte en lichte klanken mogen luisteren brengt  het ademwerk (rebirthing) ons dieper in verbinding met de wijsheid van ons lichaam. Als je adem met zachte kracht door je lichaam mag bewegen brengt ze fysieke blokkades en spanningen in beweging, dan doet zij deze smelten. Daarbij reinigt zij je lichaam door afvalstoffen af te voeren. Kortom: Ademwerk is een mooie methode om open en meer ontspannen in je lichaam aanwezig te zijn.

Mannazmens verzorgt samen met Mirjam Papenburg van praktijk Ademvuur in Arnhem en in Amersfoort 1x per maand avonden met Ademwerk & Rituelen.

kosten €30,00 voor meer info en opgave in Arnhem: mannaz.mens@gmail.com

Data Arnhem 2019:
sep. Ritueel: Wijze raad van je krachtdier
okt. Ritueel: Werken met het levenswiel, oogsten en loslaten
nov. Ritueel: zielscontracten zuiveren
dec.  Special: ritueel werken met de voorouders

Locatie: Under The Tree, Klaverlaan 1A, Arnhem


Data Amersfoort 2019:
In Amersfoort wordt momenteel 2x per maand de mooie avonden Ademwerk & Stilte aangeboden, wees welkom.

Op of rondom de data van de seizoenswisselingen bieden we een “Afstand Cirkel” met een Ritueel aan die je van huis uit mee kan beleven en waar geen kosten aan verbonden zijn. Opgave voor deelname verloopt via de Ademvuur Facebook pagina.

Data Afstand-Cirkel:

  • 24 september Herfst
  • december Winter – zonnewende
  • maart Lente
  • juni Zomer- zonnewende

Je bent welkom met en zonder ervaring.

tekst verzorgt door Mirjam Papenburg