Sjamanendrum uit Nepal

Verlang je ernaar om diepgaander in verbinding te zijn met je natuurlijke ritme, naar meer balans en rust?

Kom dan naar deze mooie, magische workshop waarbij we via het lichaam en gewaarzijn luisteren naar de aanwijzingen van onze adem en spirit.

Wist je al dat Rituelen een krachtig medicijn zijn? Ze helpen om onze aandacht los te maken van ons letterlijk denkende limbische brein. Hiermee verplaatsen we het denken naar de hogere, neutrale netwerken. Zo beïnvloeden rituelen ingesleten patronen in onze hersenen en kunnen we tot nieuwe inzichten komen.

Als we in stilte en lichte klanken mogen luisteren brengt  het ademwerk (rebirthing) ons dieper in verbinding met de wijsheid van ons lichaam. Als je adem met zachte kracht door je lichaam mag bewegen brengt ze fysieke blokkades en spanningen in beweging, dan doet zij deze smelten. Daarbij reinigt zij je lichaam door afvalstoffen af te voeren. Kortom: Ademwerk is een mooie methode om open en meer ontspannen in je lichaam aanwezig te zijn.

Er zijn op dit moment geen nieuwe data.
Een individueel Ademconsult of Ademwerk in een groep wordt wel aangeboden. Klik hier voor de mogelijkheden: De kracht van Ademen.